Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, όταν αεροπλάνο της Ryanair, το οποίο εκτελούσε πτήση από το Λονδίνο, προσέκρουσε σε μεταλλικό αντικείμενο κατά την προσγείωση, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές το φτερό του.
Το Boeing 737 είχε απογειωθεί το πρωί της Τετάρτης (18/06) από το αεροδρόμιο Στάνστεντ.
Παρ’ ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενείς, το αεροσκάφος κατάφερε να προσγειωθεί, όμως, κατά την τροχοδρόμηση χτύπησε σε σταθερό εμπόδιο που βρισκόταν στην άκρη του διαδρόμου.
«Υπήρξαν έντονες αναταράξεις, οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι η προσγείωση θα ήταν ανώμαλη», ανέφερε άνθρωπος που βρισκόταν εντός του αεροσκάφους, μιλώντας στη Sun.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του αεροδρομίου κινητοποιήθηκαν άμεσα, ενώ, ζητήθηκε από τους επιβάτες να παραμείνουν στις θέσεις τους εντός του αεροσκάφους μέχρι να ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος ασφαλείας.
Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, μέχρι στιγμής.
πηγή newsbomb.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.