Υλικά
- καλαμάρια 1 κιλό
- κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- ντομάτες 2 φρέσκιες
- ρύζι 1 φλυτζάνι του τσαγιού
- ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιούα
- κρασί λευκό 1 φλυτζάνι του τσαγιού
- αλάτι – πιπέρι
- νερό 3 φλυτζάνια χλιαρό
Εκτέλεση
Πλένουμε, καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Το αφήνουμε να ξανθύνει και ρίχνουμε τα καλαμαράκια.
Contents
Τα καβουρδίζουμε, προσθέτουμε το κρασί, αφήνουμε να πίει τα υγρά του και βάζουμε και τις ντομάτες ψιλοκομμένες. Αφού το έχουμε αφήσει να πάρει μια βράσει προσθέτουμε το ρύζι και τρία φλυτζάνια νερό χλιαρό.
Το ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σιγοβράσει σκεπασμένο σε σιγανή φωτιά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.