Μια μικρή περιπέτεια εξαιτίας της κακοκαιρίας είχε μια πενταμελής οικογένειας στο Πήλιο το βράδυ της Παρασκευής (19.04.2004).
Η πενταμελής οικογένεια εγκλωβίστηκε στο Πήλιο από την κακοκαιρία σε Airbnb, στην περιοχή Λιμνιώνας, στο Ξουρίχτι και στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με τον δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι με τρία παιδιά από το Ισραήλ το οποίο βρισκόταν σε διακοπές στην περιοχή σύμφωνα με το taxydromos.gr. Οι δύο γονείς κάλεσαν σε βοήθεια, καθώς εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος να «φουσκώσει» παρακείμενος χείμαρρος.
Στο σημείο έσπευσε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου Νίκος Καμπούρης, ενώ με επικεφαλής τον ίδιο τον διοικητή των πυροσβεστικών δυνάμεων Μαγνησίας Βαγγέλη Λιακόπουλο στήθηκε «επιχείρηση» για την ασφαλή απομάκρυνση του ζευγαριού των Ισραηλινών και των τριών παιδιών τους.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η οικογένεια μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.