Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το έγκλημα στην Ιταλία. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο άνδρας που δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του, τα δύο τους παιδιά και την πεθερά του έστελνε απειλητικά μηνύματα πριν προχωρήσει στο αποτρόπαιο έγκλημα. 

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αρχικά είχαν μεταδώσει ότι ο δράστης του εγκλήματος στην Ιταλία ήταν μαροκινής καταγωγής, αλλά στη συνέχεια εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για έναν Τυνήσιο και ότι το όνομά του είναι Ναμπίλ Ντάχρι.

Ο άνδρας συνήθιζε να πηγαίνει στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, στο Σασουόλο της βόρειας Ιταλίας για να βλέπει τα δυο μικρά παιδιά τους. Από το δολοφονικό «αμόκ» του, σώθηκε μόνον η μεγαλύτερη κόρη της πρώην συντρόφου του, 16 ετών.

«Ο Ναμπίλ δεν αποδέχθηκε το ότι η σχέση αυτή αποτελούσε παρελθόν» δήλωσε μια περίοικος σε δημοσιογράφους. Κατά τα φαινόμενα το περιστατικό πρόκειται για μια ακόμη ιστορία οικογενειακής βίας, η οποία εξελίχθηκε σε τραγωδία. Οι αστυνομικοί δήλωσαν επίσης ότι μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διαπράχθηκε το πολλαπλό έγκλημα, η εικόνα που αντίκρισαν ήταν φρικιαστική.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με τον Τύπο, είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του και στην μητέρα της.

https://www.newsit.gr/

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Μετάλλαξη Όμικρον: Στη Δανία τα δύο πρώτα κρούσματα – Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής – Έρευνες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων απέναντι στο νέο στέλεχος

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία με ιδιαίτερα σημαντικές υγειονομικές αλλά και κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις. Οι χώρες ...