Ισπανικά σπαγγέτι

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
1 Min Read

Εκτέλεση

  • Σε αλατισμένο νερό, βράζετε τα σπαγγέτι για 5-7 λεπτά περίπου και όταν είναι έτοιμα, τα στραγγίζετε.
  • Σε ένα τηγάνι, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε το λουκάνικο, τις πιπεριές και αρκετό πιπέρι. Αφήστε τα να μαγειρευτούν καλά και να βγάλουν το ζουμί τους, για περίπου 10 λεπτά.
  • Όταν είναι έτοιμα, ρίχνετε σιγά σιγά και τα μακαρόνια μέσα στο τηγάνι και ανακατεύετε καλά.
  • Βάζετε τα σπαγγέτι σε μια μεγάλη πιατέλα και λίγο πριν σερβίρετε, πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγη παρμεζάνα.

 

πηγή

Υλικά(για 4 άτομα)

-Advertisement-
  • 300 γρ σπαγγέτι
  • 100 γρ ισπανικό λουκάνικο (chorizo) κομμένο σε μικρά κομμάτια.
    Αν δεν βρίσκετε, επιλέξτε κάποιο άλλο λουκάνικο με καρυκεύματα
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες
  • ελαιόλαδο
  • λίγη τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι και πιπέρι
sinspaghettispanish
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *