Μία νέα υπόθεση βιασμού ήρθε να «ταράξει» τις αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν μία 13χρονη κατήγγειλε πως ο 25χρονος πατριός της ασέλγησε σε βάρος της.
Η 13χρονη από το Ηράκλειο όχι μόνο έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατριού της αλλά όταν εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό στη μητέρα της, αυτή την χτύπησε και την απείλησε.
Το ανήλικο κορίτσι πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου Κρήτης μαζί με φιλικό της πρόσωπο και κατήγγειλε στους αστυνομικούς τα όσα βίωσε.
Όπως κατήγγειλε, ο 25χρονος πατριός της από τη Συρία, μπήκε στο δωμάτιό της και ασέλγησε σε βάρος της
Οι περιγραφές της ήταν τόσο φρικιαστικές που σόκαραν και τους ίδιους τους αστυνομικούς, σύμφωνα με το patris.gr.
Οι αστυνομικοί πέρασαν κατευθείαν χειροπέδες στον 25χρονο ενώ συνελήφθη και η μητέρα του κοριτσιού που φέρεται πως την χτύπησε και την απείλησε.
Στην οικογένεια υπάρχουν δύο ακόμη ανήλικα παιδιά τα οποία με εντολή του εισαγγελέα Ηρακλείου δόθηκαν προσωρινά σε συγγενικά πρόσωπα.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.