Ηράκλειο: Νεκρό κοριτσάκι 18 μηνών παρά τη μάχη των γιατρών – Συνελήφθη ο παππούς του

Τραγωδία στο Ηράκλειο με τον θάνατο κοριτσιού 18 μηνών στο ΠΑΓΝΗ. Με εισαγγελική εντολή συνελήφθη ο παππούς του για διερεύνηση της υπόθεσης.

1 Min Read

Τραγωδία σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου ένα κοριτσάκι 18 μηνών έχασε τη ζωή του αν και οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ επί 48 λεπτά προσπαθούσαν να το επαναφέρουν. 

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ το βράδυ της Παρασκευής (12.06.2026),  με τους γιατρούς να δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουν το 18 μηνών κοριτσάκι, που νωρίτερα είχε διακομιστεί από τον παππού του στο νοσοκομείο.

 Το βρέφος, Ρομά στην καταγωγή, τίς τελευταίες ημέρες δεν αισθανόταν καλά. Μάλιστα, από αστυνομικές πηγές προκύπτει ότι λίγα 24ωρα νωρίτερα το παιδί είχε εξεταστεί από παιδίατρο, ο οποίος του είχε χορηγήσει αγωγή.

Όμως, η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Ο 45χρονος παππούς του, που το φρόντιζε καθώς οι γονείς του μωρού εργάζονται εκτός Κρήτης, μετέφερε το εγγόνι του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το παιδί είχε σηπτική εικόνα, όπως διαπιστώθηκε από το ιατρικό προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Στην πορεία, το βρέφος έκανε επεισόδιο καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Οι γιατροί, αμέσως, άρχισαν να τού κάνουν ΚΑΡΠΑ. Δυστυχώς, όμως, το παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

 Με εισαγγελική εντολή, ο παππούς συνελήφθη για το αδίκημα της έκθεσης, προκειμένου να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές τί ακριβώς έγινε.

πηγη newsit

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *