Ο Ινφαντίνο παρέλαβε τη λίστα με τους 26 κατηγορούμενους
Σαφή θέση για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από την UEFA υποθέσεις όπως αυτή της «εγκληματικής οργάνωσης» που ερευνάται στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε ο Τζιάνι Ινφαντίνο.Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Σταύρο Κοντονή, ο Γενικός Γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας παρέλαβε τη λίστα με τους 26 κατηγορούμενους, ενώ ενημερώθηκε αναλυτικά για το ποιοι είναι, ποια είναι η ιδιότητά τους και ποιες κατηγορίες τους βαραίνουν.
Όταν ερωτήθηκε λοιπόν για το τι κάνει η UEFA σε ανάλογες περιπτώσεις, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Αποκλεισμός. Αποβάλλουμε τα φυσικά πρόσωπα μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Το κάνουμε για την προστασία του αθλήματος».
Πέρα απ’ αυτό πάντως, από το ρεπορτάζ προέκυψε ότι για το θέμα των αθλητικών δικαστών ο κ. Ινφαντίνο δε γνώριζε ότι η κυβέρνηση- στο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί- αναφέρεται σε κληρωτούς τακτικούς δικαστές και όχι σε ορισμό τακτικών δικαστών από τον υπουργό. Γενικότερα, δε, διαπιστώθηκε μια μη πληροφόρηση ή μια παραπληροφόρηση του αξιωματούχου της UEFA για τις διατάξεις του νομοσχεδίου.













Σάκκαρη σε Μητσοτάκη μετά την 2η θέση στο WTA 250 Athens Open : «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα» (video)10 σχόλια3


Δημοσκόπηση Interview για το Politic: Στο 26,8% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,8% – Εξελέγη αλλά δεν πείθει η Ρένα Δούρου4 σχόλια9













