«Η UEFA αποβάλλει τα πρόσωπα…»

Lamianow.gr
Lamianow.gr 7 έτη ago
Updated 2015/04/29 at 1:27 ΜΜ
1 Min Read

Ο Ινφαντίνο παρέλαβε τη λίστα με τους 26 κατηγορούμενους

Σαφή θέση για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από την UEFA υποθέσεις όπως αυτή της «εγκληματικής οργάνωσης» που ερευνάται στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε ο Τζιάνι Ινφαντίνο.Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Σταύρο Κοντονή, ο Γενικός Γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας παρέλαβε τη λίστα με τους 26 κατηγορούμενους, ενώ ενημερώθηκε αναλυτικά για το ποιοι είναι, ποια είναι η ιδιότητά τους και ποιες κατηγορίες τους βαραίνουν.

Όταν ερωτήθηκε λοιπόν για το τι κάνει η UEFA σε ανάλογες περιπτώσεις, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Αποκλεισμός. Αποβάλλουμε τα φυσικά πρόσωπα μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Το κάνουμε για την προστασία του αθλήματος».

Πέρα απ’ αυτό πάντως, από το ρεπορτάζ προέκυψε ότι για το θέμα των αθλητικών δικαστών ο κ. Ινφαντίνο δε γνώριζε ότι η κυβέρνηση- στο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί- αναφέρεται σε κληρωτούς τακτικούς δικαστές και όχι σε ορισμό τακτικών δικαστών από τον υπουργό. Γενικότερα, δε, διαπιστώθηκε μια μη πληροφόρηση ή μια παραπληροφόρηση του αξιωματούχου της UEFA για τις διατάξεις του νομοσχεδίου.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Click to Hide Advanced Floating Content