Πανεύκολη, ζουμερή και γρήγορη μηλόπιτα. Θα χρειαστείς μόνο 10 λεπτά για να την ετοιμάσεις, αλλά περίπου 45+ λεπτά για να τη ψήσεις.
-Αλλά υπολόγισε και το χρόνο ψησίματος-
Πάρε:
- 2 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 φλ. βούτυρο
- 2 φλ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 3 μήλα κομμένα σε κομματάκια
- 1/4 φλ. κονιάκ
- 1/2 φλ. γάλα
- 1 κ.γλ. κανέλα
- Kαθάρισε και κόψε τα μήλα (5 λεπτά)
Ανακάτεψε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, έπειτα ρίξε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, και μετά βάλε σιγά σιγά, τα αυγά, το γάλα, τη κανέλα και τέλος το κονιάκ. Και τώρα ρίξε τα μήλα (5 λεπτά)!
Βουτύρωσε ένα στρογγυλό ταψί και βάλτην στο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα! Τα λέμε σε 45 λεπτά (ή λίγο παραπάνω ανάλογα το φούρνο σου) με την πιο αφράτη μηλόπιτα που έφαγες ποτέ! Μη ξεχάσεις να ρίξεις από πάνω αν θες, ζάχαρη άχνη!