Πεινάτε, και στο σπίτι δεν υπάρχει τίποτα; Aν έχετε έστω μια ντομάτα και λίγο ψωμί, τότε θα ζήσετε σα βασιλιάδες απόψε.
Αν θέλετε να φάτε γρήγορα…
Κόψτε λεπτές φέτες ψωμιού και ψήστε τις στην τοστιέρα.
Κόψτε λεπτές φέτες ντομάτα, βάλτε τις πάνω στο ζεστό ψωμί, ρίξτε μπόλικο λάδι, ρίγανη και αλατοπίπερο και φάτε σαν Ιταλοί!
Αν έχετε χρόνο, κόψτε τις λεπτές φέτες ψωμιού και τηγανίστε τις ελαφρά με 2 κουταλιές λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι. Και έπειτα ακολουθείτε την ίδια διαδικασία –
Κόψτε λεπτές φέτες ντομάτα, βάλτε τις πάνω στο ζεστό ψωμί, ρίξτε μπόλικο λάδι, ρίγανη και αλατοπίπερο και φάτε σαν Ιταλοί!
Τρίτη παραλλαγή, βάλτε τα στο φούρνο αφού κόψετε επάνω της φέτες σκόρδου! Πεντανόστιμο!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.