Η ανάρτηση του προέδρου της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας Σπύρου Κωσταρα στα social media έφερε ανακοίνωση της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ που ζητά την διαγραφή του
Διαβαστε την ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας
Η ηθική χρεοκοπία των εκπροσώπων της ΝΔ σήμερα συμπυκνώθηκε σε μια εικόνα. Στην εικόνα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος της ΝΔ Φθιώτιδας Σπύρος Κωσταράς.
Στην δημοσίευση του μέσω φωτογραφίας αποκαλεί “πανηγύρι” την κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία, όπου συζητώνται τα εγκληματικά λάθη μιας κυβέρνησης, που έχει επιβάλλει το σκοτάδι δύο χρόνια τώρα στη διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών.
Προφανώς, μέσα στον ηθικό και αισθητικό του κατήφορο, ο κ. Κωσταράς δεν έχει καταλάβει τίποτα. Κυρίως δεν έχει καταλάβει τον λόγο για τον οποίο χιλιάδες συντοπίτες μας διαδήλωσαν σε όλη την Φθιώτιδα για αλήθεια και δικαιοσύνη.
Έτσι αποδίδει τον σεβασμό του στην μνήμη των νεκρών και τους συγγενείς τους.
Τον προτρέπουμε να συνέλθει.
Αν στο κόμμα της ΝΔ έχει απομείνει ίχνος αξιοπρέπειας, οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη διαγραφή του κορυφαίου της στελέχους στο νομό μας.
ΣΗΜΕΡΑ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ.
Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Η αναρτηση του Σπύρου Κωσταρα περιελάμβανε την σχετική εικόνα όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Ο Σπύρος Κωσταράς έγραψε στην ανάρτησή του ότι «η άνοδος των ποσοστών της Κωνσταντοπούλου επιβεβαιώνει ότι ο ελληνικός λαός δεν μαθαίνει από τα λάθη του. 13 χρόνια αφότου η κυρία αυτή βγήκε με τη γροθιά υψωμένη ως ΠτΒ ενώπιον του αλαλάζοντος πλήθους των Αγανακτισμένων, έχει ακόμη το θράσος να κουνάει το δάχτυλο και να παριστάνει την τιμήτρια των πάντων. Αυτή που επεδίωκε τη χρεοκοπία της χώρας, που δεν την άντεχαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στη Βουλή, που έκανε αβάντες τόσο στους Ρουβίκωνες όσο και στους Χρυσαυγίτες. Και ο ελληνικός λαός την ξαναέστειλε στη Βουλή και τώρα, λέει, βάσει δημοσκοπήσεων, την αναδεικνύει ως τη δημοφιλέστερη πολιτικό. Αυτό το αντιπαθητικό, το αποκρουστικό πλάσμα! Ε δεν υπάρχει σωτηρία».
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.



























Ξέχασε νά ποστάρει καί τό χανουμάκι πού θά χορεύει τόν χορό τής κοιλιάς.
Οι παρατρεχαμενοι γρουεζες! Πόσο επίκαιρη αυτή η ταινία! Πόσο άτυχη η πατρίδα μας!
H συμμορία της δεξιάς προκαλεί και αηδία πλέον και για την ηθική και πολιτισμική καταπτωση των τοπικών εκπροσώπων της. Πολιτική αλλαγή άμεση για να αναπνευσει η χώρα.