Η Μαρία Ολυμπία έγινε 28 ετών – Το «χρόνια πολλά» του Παύλου στην μονάκριβη κόρη του

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία της Ελλάδος, έκλεισε σήμερα (25.07.2024) τα 28 και ο πατέρας της, Παύλος της ευχήθηκε με μία συγκινητική ανάρτηση.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παύλος Γλύξμπουργκ, μοιράστηκε με τους ακολούθους του μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος και η κόρη του. H Μαρία Ολυμπία ήρθε στον κόσμο σαν σήμερα πριν 28 χρόνια και ο μπαμπάς της είναι ιδιαίτερα συγκινημένος.

«Χρόνια πολλά Ολυμπία. Μου φέρνεις πάντα χαρά στη ζωή μου από τη μέρα που γεννήθηκες. Σε αγαπώ πάρα πολύ», έγραψε ο τέως διάδοχος στη συγκινητική του ανάρτηση.

Πολλοί followers του Παύλου έσπευσαν να αφήσουν ένα ευχετήριο σχόλιο για τα γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας.

Πέρσι, η μητέρα της Μαρίας Ολυμπίας, Μαρί Σαντάλ έκανε επίσης ένα post στο Instagram, στο οποίο είχε γράψει: «Χαρούμενα γενέθλια με καθυστέρηση μιας μέρας στην καλύτερη φίλη μου, σύντροφο στο έγκλημα, κόρη του σύμπαντος, η αγάπη και το γέλιο σου με κάνουν τόσο χαρούμενη. Ευτυχία είσαι εσύ».

Η Μαρία – Ολυμπία είναι η μόνη κόρη που έχει αποκτήσει το ζευγάρι, ενώ έχει άλλους 4 αδερφούς, τους Κωνσταντίνο – Αλέξιο, Αχιλλέα – Ανδρέα, Οδυσσέα – Κίμωνα και Αριστείδη – Σταύρο.

newsit.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *