Η Μακεδονία είναι Ελληνική βροντοφώναξαν οι Λαρισαίοι! (φωτό&ρεπορτάζ) | Lamianow: Ειδήσεις, Νέα και Επικαιρότητα από τη Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο
Connect with us

Toπικά

Η Μακεδονία είναι Ελληνική βροντοφώναξαν οι Λαρισαίοι! (φωτό&ρεπορτάζ)

Published

on


Η Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία (ΠΠΛ-Μ) με τις ευλογίες και την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 13/9/2018, εκδήλωση για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ο κ. Απόστολος Παπαρίσης ως συντονιστής της εκδήλωσης, άνοιξε την εκδήλωση τονίζοντας ότι πίσω από την Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας βρίσκονται δεκάδες Λαρισαίων. Έπειτα παρουσιάστηκαν οι 2 ομιλητές της εκδήλωσης κ.Δημήτρης Νάτσιου και Θεοφάνης Μαλκίδης «Μακεδονία.

Εν συνεχεία ο εκπρόσωπος της εκκλησίας ο Πατέρας Στέφανος Γιάνναρος απεύθυνε χαιρετισμό, ευλόγησε την εκδήλωση και ζήτησε να ψάλλει όλος ο κόσμος μαζί του το τροπάριο του Αγ. Δημητρίου του μεγαλομάρτυρος, όπως και έγινε με την καθολική ανταπόκριση του κόσμου. Έντονη ήταν η ομιλία του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλου ο οποίος τόνισε: «Δεν πρέπει να μείνουμε ασυγκίνητοι μπροστά σε όλα αυτά.  Μια νέα τάξη πραγμάτων προσπαθεί να επιβληθεί και να ελέγξει κάθε πτυχή της ζωής μας. Προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε», ολοκληρώνοντας τον λόγο του με το «ΖΗΤΩ η Μακεδονία» κάτω από θερμά χειροκροτήματα.

Ακολούθησαν οι ομιλίες των κ.κ. Νάτσιου και Μαλκίδη, και εν συνεχεία έγινε ανοιχτή συζήτηση, όπου απαντήθηκαν οι ερωτήσεις του κοινού. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν οι κ.κ. Νίκος Κατσαρός (πρώην βουλευτής και πρώην πρόεδρος ΕΛΓΑ), Κώστας Σαμουρέλης (πρώην αντιδήμαρχος Λαρισαίων).

Του συνεργάτη μας Δημήτρη Παπαδημητρούλα

https://www.facebook.com/artplusstudio/

https://www.instagram.com/dpapadimitroylas/

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάζονται