0

Μια νέα ανάλυση – δική του φυσικά – για όσους έχουν νοσήσει από κορονοϊό και βρίσκονται στις ΜΕΘ κάνει ο Γρηγόρης Πετράκος. «Ωραίο το έργο που κράτησε δύο χρόνια ήδη αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής, σε ανάρτησή του στα social media.

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποδίδει την διασπορά του κορονοϊού στις ελλείψεις και τις αδυναμίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, λέγοντας – μεταξύ άλλων – ότι «οι 150 που θα κατέληγαν παρόλα αυτά είναι οι άνθρωποι που κάθε χρόνο καταλήγουν δυστυχώς από λοιμώξεις γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος είναι θνητός.

«Από τα 11 εκ. Έλληνες, αυτή τη στιγμή 600 βρίσκονται σε ΜΕΘ. Από αυτούς οι 150 δε θα είχαν νοσήσει καν, αν πριν νοσήσουν είχαν πάρει Ιατρικές συμβουλές για τόνωση ανοσοποιητικού.

Από τους 450 που θα νοσούσαν έτσι κι αλλιώς, άλλοι 150 δεν θα εξελίσσονταν σε βαριά νοσηση αν υπήρχε σωστή Πρωτοβάθμια και έπαιρναν έγκαιρα τα σωστά φάρμακα και συμπληρώματα» γράφει ο Γρηγόρης Πετράκος, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Και προσθέτει: «Από τους 300 που θα νοσούσαν βαριά έτσι κι αλλιώς, οι 150 θα είχαν σωθεί αν τα νοσοκομεία μας λειτουργούσαν με ικανό και έμπειρο προσωπικό σε πλήρη στελέχωση και πλήρη εξοπλισμό, έχοντας διαμορφώσει τα ΣΩΣΤΑ πρωτόκολλα θεραπείας.

Οι 150 που θα κατέληγαν παρόλα αυτά είναι οι άνθρωποι που κάθε χρόνο καταλήγουν δυστυχώς από λοιμώξεις γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος είναι θνητός.

Ωραίο το έργο που κράτησε δύο χρόνια ήδη αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός. Ο ιός υπάρχει, έχει μια πρωτεΐνη ακίδα τροποποιημενη σε εργαστήριο (όπως έχουν παραδεχτεί επιστήμονες) που μπορεί να σκοτώσει ευπαθείς ομάδες και να ταλαιπωρήσει νεότερους, αλλά μετά από δύο χρόνια η (αληθινή) επιστήμη έχει πολλά όπλα!

Ο δράκος είναι το ανύπαρκτο σύστημα υγείας και τα λάθος μέτρα.

Είτε από αμέλεια, είτε από δόλο. Αυτό θα το κρίνετε εσείς και ο καιρός…».

Δείτε την ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου:

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Πέθανε ο Σάκης Παπανικολάου, ο τραγουδιστής του Γουέμπλεϊ

Previous article

Αιτωλοακαρνανία: Αγόρασε μπουκάλι που έκρυβε 50.000 ευρώ – Ξόδεψε 14.000 προτού κληθεί να τα επιστρέψει

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in ΕΛΛΑΔΑ