Μπορεί ο κορωνόιος να τα πήγε όλα πίσω σε επίπεδο πρωταθλημάτων, μπορεί αρκετά μαγαζιά να έκλεισαν ωστόσο όλα αυτά δεν εμπόδισαν τον αγαπημένο της κυανόλευκης εξέδρας Κόστα Βιάνα Βαντερσον να κάνει πράξη τα επιχειρηματικά του σχέδια.

 

Ο “Βαντι” μετακόμισε τον περασμένο Γενάρη από την Βουλγαρία και την Μπερόε στην Ιαπωνία και την Ιβατε. Πριν προλάβει όμως να τους….”διδάξει” με τις αριστοτεχνικές του ενέργειες ήρθε ο κορωνοιός να βάλει στοπ στα πρωταθλήματα. Ο Βαντι έμεινε εγκλωβισμένος στην Ιαπωνία για περίπου δυο μήνες μέχρι να βρει ένα εισιτήριο για την Βραζιλία και να επιστρέψει στην οικογένεια του.

Μάλιστα σε συνέντευξη του πριν λίγους μήνες στο Τρίο Μπελκάντο είχε μιλήσει για όλους και για όλα τονίζοντας πως ζει για τη στιγμή που θα επιστρέψει στη Λαμία με το “10” στην πλάτη…. Σύμφωνα με το Lamiara. gr μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή πάντως ο ίδιος δεν άφησε τον χρόνο να πάει χαμένος. Αφού στην Ιαπωνία δεν πρόλαβε λοιπόν να διδάξει τα μυστικά της μπάλας, αποφάσισε να διδάξει στην Βραζιλία τα μυστικά της Ελληνικής Γαστρονομίας! Ο Βάντι άνοιξε δικό του μαγαζί, το ονόμασε “GREEK BAR” και η μπύρα ρέει άφθονη με τη συνοδεία ελληνικής μουσικής και ελληνικών…μεζέδων….

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like