Γώγος: «Αν δούμε 4000 κρούσματα δεν θα περιμένουμε 15 ημέρες για μέτρα»

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Παράλληλα, δήλωσε πως η πρόταση τους είναι να περιοριστεί όσο γίνεται η κυκλοφορία στους δρόμους και μια λύση είναι να κλείνει η εστίαση γύρω στις 22.00 το βράδυ.

Την ανησυχία του για την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων εξέφρασε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τονίζοντας παράλληλα ότι αν έχουμε 4 χιλιάδες κρούσματα δεν θα περιμένουμε 15 ημέρες για να δούμε την αποτελεσματικότητα των μέτρων.

Παράλληλα, δήλωσε πως η πρόταση τους είναι να περιοριστεί όσο γίνεται η κυκλοφορία στους δρόμους και μια λύση είναι να κλείνει η εστίαση γύρω στις 22.00 το βράδυ.

Επίσης όπως ανέφερε η Επιτροπή έχει προτείνει να απαγορευτούν οι μετακινήσεις από τις πορτοκαλί περιοχές.

Τόνισε ότι αν δεν αποδώσουν τα μετρά που θα ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός, το επόμενο βήμα ίσως να είναι ένας είδος λοκνταουν με κλείσιμο επιχειρήσεων και εστιατορίων.

Ανέφερε ακόμη ότι αλλάζει ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας, οι ζώνες θα μείνουν τρεις και θα καταργηθούν οι κίτρινες περιοχές.

Πηγή: skai.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *