Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...


Featured

Γνωρίστε την… μαγεία του Σπερχειού: Ταξιδέψτε μαζί μας μέσα από ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Είναι δίπλα μας, αλλά άγνωστα στους περισσότερους από μας. Το πλατανόδασος του Σπερχειού, ο οποίος, εκτείνεται σε μήκος 82 χιλιομέτρων , από τις πλαγιές του Τυμφρηστού, μέχρι τον ομώνυμο, κάμπο του Σπερχειού, περιλαμβάνει κατά μήκος του , πολλά φυσικά μονοπάτια, που περιμένουν κάθε επισκέπτη, κάθε εποχή.

Προσβάσιμα, από κάθε σημείο σχεδόν , μιας και παραποτάμια, καταλήγουν πολλοί δρόμοι , οι οποίοι, εξυπηρετούν τη διέλευση , στην απέναντι πλευρά αλλά και αγροτικοί δρόμοι που προσεγγίζουν τις όχθες του, καλύπτοντας τις ανάγκες των αγροτών.

Οι εικόνες που συναντά ο επισκέπτης, ποικίλουν , ανάλογα με την εποχή, παραμένουν όμως μαγευτικές, δίνοντας την αίσθηση της απόδρασης από την καθημερινότητα, μόλις σε πέντε λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Αιωνόβια πανύψηλα πλατάνια, λεύκες και ιτιές κυριαρχούν στις όχθες του Σπερχειού, δημιουργώντας φυσικούς διαδρόμους και μονοπάτια κάτω από τη σκιά τους , «αγκαλιάζουν» τους επισκέπτες και τους προστατεύουν από τον ήλιο.

Δείτε μερικές φωτογραφίες, από διάφορα σημεία του πλατανοδάσους, από το Καστρί, μέχρι τις Μεξιάτες και προγραμματίστε τη δική σας επίσκεψη, για να δείτε και να νιώσετε, αυτά που δεν μπορεί να σας προσφέρει , η εικόνα, όσο καλή και να είναι.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

TOP STORIES

Ο Οκτώβρης στη Σπερχειάδα είναι συνυφασμένος με το παζάρι. Και όχι οποιοδήποτε παζάρι αλλά το γνήσιο, το αυθεντικό, το πανελλαδικά ξακουστό. Αυτό που για...

LIFE

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών επισημοποίησαν τη σχέση τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

Featured

Σίγουρα εκεί ψηλά θα φοράει το μπλε μαντήλι, που τον συνόδευσε σε όλη του τη ζω

TOP STORIES

Ιδιαίτερα τυχερή στάθηκε το βράδυ της Κυριακής η περιοχή μας στην κλήρωση του 2351 του ΤΖΌΚΕΡ.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.