Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη μαζί με το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύουμε και αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά. Ρίχνουμε το γάλα, ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και προσθέτουμε στο μείγμα το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή. Ρίχνουμε την τριμμένη κεφαλογραβιέρα και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε τη ζύμη και δημιουργούμε με τα χέρια μας διάφορα σχέδια ή ανοίγουμε τη ζύμη απαλά χρησιμοποιώντας πλάστη και της δίνουμε γιορτινά σχήματα με τις κουπ πατ. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε αλείψει με μαργαρίνη και περνάμε με πινέλο την επιφάνειά τους με τον κρόκο αβγού. Πασπαλίζουμε με αμύγδαλο φιλέ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσουν.
Στο Αγιο Ορος στην καρδιά της Αθωνικής Πολιτείας, στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας λειτουργεί πλέον ο πρώτος σύγχρονος πολυχώρος της μοναστικής κοινότητας. Βρίσκεται...