«Γιορτή Πίτας και Ψωμιού» στην Κυρτώνη του Δήμου Λοκρών (φώτο)

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 εβδομάδες ago Add a Comment
Updated 2022/07/25 at 4:04 ΜΜ
1 Min Read
BG8A8027

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια «Γιορτή Πίτας και Ψωμιού» την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία της Κοινότητας Κυρτώνης του Δήμου Λοκρών.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυρτώνης σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Λοκρών και την Κοινότητα Κυρτώνης, ετοίμασαν μια όμορφη βραδιά με παραδοσιακή ορχήστρα και το χορευτικό του ΝΠΔΔ για τον Πολιτισμό και Αθλητισμό του Δήμου Λοκρών να ανοίγει τον χορό, υπό την επιμέλεια της χορογράφου κ. Γρηγορίας Γεωργιάδου.

Η «Γιορτή Πίτας και Ψωμιού» ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων από τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυρτώνης με Πρόεδρο την κ. Γεωργία Κυριαζή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Μαρία Τζανακάκη και κ. Έλενα Κυριάκου, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ για τον Αθλητισμού και τον Πολιτισμού Δήμου Λοκρών κ. Κώστας Σούλιας, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δημοτικού Ωδείου κ. Νικόλαος Ανεστάκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κυρτώνης κ. Δημήτριος Κυριαζής και πλήθος πολιτών του Δήμου Λοκρών.

BG8A7990 BG8A8059 BG8A8027 BG8A8106 BG8A8163 BG8A8041

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content