Δείτε τη νέα ανάρτηση του τραγουδιστή

Πριν από τέσσερις μέρες ο Λεωνίδας Μπαλάφας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στη χρήση μάσκας, υποστήριξε χωρίς να βασίζεται σε επιστημονικές αναλύσεις και μελέτες, πως μέσω της χρήσης μάσκας καταστρέφεται το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων και σημείωσε ότι: «Όταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνοϊός θα ανθίζει».

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων δηλώνει αντίθετος με το εμβόλιο που θα φτάσει στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς το «εμβόλιο του Gates», ενώ δεν ξεχνά να αναφερθεί και στο… 5G.

Εκτός φεστιβάλ

Οι απόψεις τους έχουν προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός του Samaro Festival το οποίο διοργανώνει ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef.  Με νέα του ανάρτηση ο τραγουδιστής ενημερώνει πως το φεστιβάλ και ο σεφ τον έθεσε εκτός φεστιβάλ.

«Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

 

πηγή: protothema.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like