Γιάννης Αποστόλου: Όλοι... "Μαζί Μπορούμε" να οδηγήσουμε τον Δήμο Στυλίδας εκεί που θέλουμε να τον δούμε"! [video-συνέντευξη] | Lamianow.gr
Connect with us

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Γιάννης Αποστόλου: Όλοι… “Μαζί Μπορούμε” να οδηγήσουμε τον Δήμο Στυλίδας εκεί που θέλουμε να τον δούμε”! [video-συνέντευξη]

Avatar

Published

on

Γέννημα-θρέμα Στυλιδιώτης ο ηλεκτρολόγος-μηχανικός Γιάννης Αποστόλου, στα 43 του, διεκδικεί τον διευρυμένο Δήμο Στυλίδας για ένα καλύτερο.. αύριο. “Όλοι “Μαζί Μπορούμε”, ανεξαρτήτως που ανήκει ο καθένας πολιτικά, να λύσουμε τα προβλήματα του διευρυμένου Δήμου Στυλίδας“΄τονίζει με έμφαση και διευκρινίζει για τις κομματικές στηρίξεις που κάποιοι προσπάθησαν να του “φορτώσουν”: “Ήμουν πάντα στην ζωή μου ανεξάρτητος και μόνος μου και μέχρι τώρα και επαγγελματικά και οικογενειακά ότι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει με την πλάτη μου. Ο συνδυασμός ονομάστηκε “Μαζί Μπορούμε” γιατί κάθε πρόβλημα το οποίο υπάρχει σε όλο τον διευρυμένο Δήμο δεν μπορεί να το λύσει κανένα κόμμα παρά μόνο εμείς πλάτη με πλάτη όπου βρίσκεται πολιτικά ο καθένας“”.

Ο Γιάννης Αποστόλου ζει μόνιμα στην Στυλίδα είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε όλη την Ελλάδα ως ελεύθερος επαγγελματίας (ηλεκτρολόγος-μηχανικός) και είναι τεχνικός σύμβουλος σε πολλούς δήμους αφού διατηρεί επιχείρηση που ασχολείται με το ενεργειακό κομμάτι. Μέσω της τεχνογνωσίας που κατέχει μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του δήμου όπως τονίζει στο LamiaNOW. “Γυρνώντας όλη την Ελλάδα ως ελεύθερος επαγγελματίας -ηλεκτρολόγος μηχανικός- και ως τεχνικός σύμβουλος σε πάρα πολλούς δήμους, πηγάζει από εκεί και η εμπειρία μου στους Δήμους. Ασχολούμαι πάρα πολύ με τα ενεργειακά θέματα, με τα νέα προγράμματα που υπάρχουν, με τις χρηματοδοτήσεις και θεωρώ ότι είναι μια καλή εποχή να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου τον οποίο αγαπάω”.

Συνέντευξη Πάνος Κατσώνης / Κάμερα-Μοντάζ: Γιώργος Ανδρεόπουλος

Όσο για την δήλωση του ότι ο δήμαρχος πρέπει να είναι Στυλιδιώτης τονίζει: “Ένας δήμαρχος θα πρέπει να έχει ζήσει για χρόνια καθημερινά τα προβλήματα του Δήμου. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό κάποιος να έχει ο ίδιος άποψη για τα προβλήματα της πόλης και όχι να ενημερώνεται μέσα από συνεργάτες ή συμβούλους”.

Σχετικά με την τουριστική αξιοποίηση του Δήμου Στυλίδας ο Γιάννης Αποστόλου τονίζει: “Είναι σημαντικό να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στον Δήμο, αν δεν έχουμε επισκέπτες  δεν μπορούμε να συζητάμε και για το πως θα τους κρατήσουμε. Πρέπει να μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα το γεγονός ότι είμαστε δίπλα στην πρωτεύουσα του Νομού…”.

“Καταρτίσαμε το πιο πλήρες υπέρ-κομματικό ψηφοδέλτιο – Αυτό λέει πολλά!”

“Καταρτίσαμε το πιο πλήρες ψηφοδέλτιο σε σχέση με όλους τους άλλους συνδυασμούς. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Σε ένα περιβάλλον όπου ο κόσμος έχει τα προβλήματα του, περνάει δύσκολα καταφέραμε και δώσαμε όραμα. Καταφέραμε και δώσαμε πίστη ότι μέσα από τα κοινά μπορεί να βελτιωθεί η δική τους καθημερινότητα. Βρήκαμε ανταπόκριση και δημιουργήσαμε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο είναι υπερ-κομματικό. Από όλες τις ηλικίες και κοινωνικές τάξεις και είναι ένα ψηφοδέλτιο το οποίο νιώθεις ότι υπάρχει η όρεξη και η διάθεση για προσφορά στον τόπο. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημοσίως όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το ψηφοδέλτιο γιατί έχει δημιουργηθεί μια σχέση ειλικρινής με τον καθένα ξεχωριστά, μια ομάδα δυνατή που θα φέρει τη νίκη στις επόμενες εκλογές για να οδηγήσουμε τον διευρυμένο δήμο Στυλίδας εκεί που όλοι θέλουμε πραγματικά να τον δούμε“.


Ακολουθήστε το Lamianow στο Instagram

Advertisement
Click to comment

Διαβάζονται

>