Στον ρυθμό του κορωνοιου κινείται η χώρα μας και το Γ.Ν Λαμίας δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές δυστυχώς δεν λείπουν και έτσι ένας ακόμη συμπολίτης μας, 84 ετών, έφυγε από την ζωή χθες “χτυπημένος” από την πανδημία. Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι γεμάτη, αφού οι 6 κλίνες είναι πλέον κατειλημμένες με τελευταία είσοδο ενός 74χρονου την χθεσινή ημέρα.

Αναφορικά με την Κλινική covid στο πέτρινο κτήριο του νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύονται αυτή την στιγμή 31 άτομα, με τελευταίες εισαγωγές έναν 74χρονο και μία 46χρονη από τον δήμο Στυλίδας και έναν 86χρονο από την Λαμία.

Υπενθυμίζουμε ότι από την περασμένη Κυριακή έχασαν την ζωή τους 4 ακόμη συμπολίτες μας. Το βράδυ της Κυριακής πέθανε ένας 92χρονος Λαμιώτης ενώ την Δευτέρα έχασαν την ζωή τους από κορωνοιο ένας 64χρονος Λαμιώτης μια 91χρονη που είχε διακομιστεί διασωληνωμένη από την Καρδίτσα και ένας ακόμη ασθενής 86 ετών από χωριό του Δομοκού.

Όπως γίνεται αντιληπτό η κατάσταση δυσκολεύει και το ΓΝ Λαμίας πιέζεται αφόρητα στο μέτωπο της πανδημίας με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:TOP STORIES