Γ’ Εθνική: Ολοκληρώθηκαν τα play-offs : Νίκησε στα Τρίκαλα αλλά δεν μπόρεσε να πάει στα μπαράζ η Λαμία μετά την ήττα του Σταυρού στην Ελασσόνα

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Στα play-offs του 3ου ομίλου, ο ΠΑΣ Λαμία πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στα Τρίκαλα. Η ομάδα του Βαγγέλη Στουρνάρα ολοκλήρωσε τη διαδικασία στη δεύτερη θέση της κατάταξης, μετά και τη νίκη της Ελασσόνας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κουφιώτης στο 27ο λεπτό, δίνοντας προβάδισμα στη Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ, όμως στο 67’ ο Βρέττας σημάδεψε το δοκάρι. Στο 85ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρας Σταυρού γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ελασσόνα εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, στο 7’, με τον Κοντοθανάση, ενώ στο 50’ ο Μπιώτης έκανε το 2-0 για τον ΠΟΕ. Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας ήταν να μειώσει στο τελικό σκορ με τον Μανιώτη, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα αποτελέσματα:

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 2-0
ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 2-1
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 0-1

Η βαθμολογία:

ΕΛΑΣΣΟΝΑ 46
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 44
ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 42
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 40
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 39
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 35

*Πρωταθλήτρια η Ελασσόνα, θα  Πρωταθλήτρια η Ελασσόνα, θα διεκδικήσει στη Γ’ φάση του πρωταθλήματος την άνοδο στη Super League 2.

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *