Στο Νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ δύο κρατούμενοι των φυλακών Δομοκού το απόγευμα της Τετάρτης (15/9) μετά από συμπλοκή που υπήρξε ανάμεσα σε πέντε άτομα.

Τα δύο άτομα από τα πέντε άτομα που τραυματίστηκαν αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. “Αρνητικοί” πρωταγωνιστές του… άγριου επεισοδίου αλλοδαποί που συνεπλάκησαν για μεταξύ τους διαφοές.Πάνω στην συμπλοκή βγήκαν αυτοσχέδια μαχαίρια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ατόμων. Οι τρεις εκ των πέντε διεκομίσθησαν στο Κ.Υ Δομοκού και στη συνέχεια επέστρεψαν στην φυλακή.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Χωρίς να σχετίζω το γεγονός…το δυσάρεστο είναι ότι, εκοιμήθη πριν 2 μήνες ο υπεύθυνος της θρησκευτικής υπηρεσίας του καταστήματος κράτησης Δομοκού & πνευματικός της φυλακής Ιεροκήρυκας π. Σεραφείμ Ζαφείρης, ο οποίος με την χάρη του Θεού, βοηθούσε & τους αλλοδαπούς , στα της πίστεως, με εκκλησιασμό, κατήχηση, ι. εξομολόγηση. Δεκάδες ζήτησαν επί των ημερών του να βαπτιστούν Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Είχε «κερδίσει» τον σεβασμό & αγάπη, πολλών κρατουμένων & των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Τώρα αυτό το κενό….

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured

Featured

Εκλογές ΚΙΝΑΛ : Πρωτιά Ανδρουλάκη στη Φθιώτιδα με Παπανδρέου διεκδικούν την αρχηγία – Οι ψήφοι σε κάθε εκλογικό κέντρο

Το ρεκόρ συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης προέδρου του ΚΙΝΑΛ ήταν αυτό που χαρακτήρισε τον πρώτο γύρο και χαροποίησε όλους ...