Θετικος στον κορωνοϊό ανιχνεύθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου.
Την σχετικη ανακοίνωση εκανε ο ιδιος με αναρτηση στα social media.
«Υποβάλλομαι τακτικά σε μοριακό έλεγχο #Covid19 & πριν λίγο ενημερώθηκα ότι είμαι θετικός. Ήδη είμαι σε καραντίνα & δεν έχω συμπτώματα. Ενημέρωσα τις επαφές μου & ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών. Πλέον εργάζομαι από το σπίτι. Είμαι αισιόδοξος πως θα ξεπεράσω & αυτή την περιπέτεια» έγραψε ο κ. Οικονόμου.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.