Έντονη χιονόπτωση έχουμε αυτή την ώρα σε αρκετά σημεία της Φθιώτιδας με την “Μήδεια’ να δείχνει το άγριο πρόσωπο της. Στην πόλη της Λαμίας η χιονόπτωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 00.30 το βράδυ στην βόρεια πλευρά στο ύψος του Σανατορίου.

 

https://youtu.be/Noi8CRN_1dg

Χιονοθύελλα έχουμε στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού με τις αλατιέρες που είναι στις επάλξεις να ενεργούν συνεχώς για να μην δημιουργηθεί ζήτημα στο εθνικό οδικό δίκτυο. Συνδράμει όπου χρειάζεται και η αστυνομία.


Καθόλη την διάρκεια της νύχτας τα μηχανήματα της πολιτικής Προστασίας θα ενεργούν για να μην υπάρξουν σοβαρά ζητήματα. Το κυρίως κύμα είναι μπροστά μας όπως τόνισε νωρίτερα στο Lamianow.gr ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας ο οποίος βρίσκεται στις επάλξεις εποπτεύοντας την κατάσταση και συνδράμοντας όπου χρειαστεί. “Περιμένουμε το κυρίως κύμα από το μεσημέρι – απόγευμα και μετά της Κυριακής όπου θα έχουμε χιονόπτωση και μέσα στην πόλη μέχρι και την πλατεία Ελευθερίας” όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο πραγματοποείται χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής ενώ χιονόπτωση έχουμε σε όλα τα ορεινά χωριά της Βόρειας και Δυτικής Φθιώτιδας από τα 500 μέτρα και πάνω.

Μείνετε συντονισμένοι στο Lamianow.gr και θα σας ενημερώσουμε για ότι νεότερο προκύψει…

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like