Άναυδος έμεινε ιδιοκτήτης Super ΜΑΡΚΕΤ στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας όταν το πρωί της Τρίτης πήγε -όπως και κάθε μέρα- να ανοίξει την επιχείρηση του. Κλέφτες είχαν παραβιάσει την είσοδο του καταστήματος -στην κεντρική πλατεία της Πελασγίας- και αφού μπήκαν στο εσωτερικό του προχώρησαν σε μια διαφορετική… κλοπή! Αφού δεν βρήκαν το χρηματικό ποσό που προφανώς αναζητούσαν (παρά 100 ευρώ περίπου σε κέρματα από την ταμειακή), άδειασαν ολόκληρη την κάβα με τα ποτά!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ η κλοπή υπολογίζεται περίπου σε 1.000 ευρώ (σε ποτά)! Πριν το “σκάσουν” οι κλέφτες άρπαξαν και ένα λάπτοπ αποχωρώντας χωρίς κανένας να τους αντιληφθεί.

Λίγο πριν τις 09.00 το πρωί στο σημείο βρέθηκε και περιπολικό από το Α.Τ Στυλίδας προκειμένου να σημάνει το σημείο και να αναζητήσει πιθανά ίχνη των δραστών.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

2 Comments

  1. Ντροπή σε ολους, σε ολους τους ανθέλληνες πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών με σημαιοφόρο τον Σαμαρά που γέμισαν την Ελλάδα μας με ξένους κάθε καρυδιάς καρύδι και κυρίως γυφταλβανούς.Τα τρένα ήταν γεμάτα γυφταλβανούς το 1991-1992 που κοιμόταν επάνω σε σακκια και τώρα έχουν γίνει «νοικοκυραίοι».Βρε ουσΤ

  2. έχουν γεμίσει τα χωριά μας με γυφτοαλβανους που δρούνε ανεξέλεγκτα ..οι γύφτοι ήταν πάντα η αδυναμία του δημάρχου Στυλιδας ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ
    Ντροπή σε όλους

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like