Φθιώτιδα : Μπάχαλο! Του έκοψαν το ρεύμα ενώ είχε… πληρώσει το λογαριασμό!

Lamianow.gr
Lamianow.gr 1 εβδομάδα ago 2 comments
Updated 2022/08/03 at 10:49 ΜΜ
2 Min Read
diakopi reymatos simera

Μια καταγγελία που προκαλεί εντύπωση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός σύλλογος Σπερχειάδας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έπαγγελματίας της περιοχής δέχτηκε επίσκεψη εκπροσώπου του ΔΕΔΔΗΕ με σκοπό την διακοπή της σύνδεσης λόγω… απλήρωρου λογαριασμού ο οποίος όμως όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια μόνο… απλήρωτος δεν ήταν!

Διαβάστε την σχετική ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

“Σήμερα Τετάρτη 3/8 συνέβη ένα περιστατικό σε επαγγελματία μέλος του Συλλόγου μας που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο ή αναπάντητο.

Ο συνάδελφος σήμερα το πρωί ’’δέχτηκε’’ την επίσκεψη εκπροσώπου του ΔΕΔΔΗΕ με σκοπό τη διακοπή της σύνδεσης λόγω απλήρωτου λογαριασμού. Ο ‘’κύριος’’ που η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη δεν πτοήθηκε όταν ο συνάδελφος του είπε ότι ο λογαριασμός είναι πληρωμένος και του έδειξε την απόδειξη πληρωμής και τελικά έκοψε το ρεύμα του καταστήματος παρά τις εύλογες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες. Ο ΔΕΔΔΗΕ, προς τιμήν του, διέταξε την άμεση επανασύνδεση της σύνδεσης κάτι που έγινε μετά από 40 λεπτά.

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων έχει εκτοξευτεί λόγω της υπερβολικής και άδικης αύξησης του ενεργειακού κόστους, εκτός όλων των άλλων, έρχεται να προστεθεί στις τόσες αγωνίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενοι καθημερινά και ο φόβος της διακοπής ρεύματος.

Εμείς ως ΕΜΠΟΡΙΚΌΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΆΔΑΣ δηλώνουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές, σαν τη σημερινή, δεν είναι σε καμία περίπτωση ανεκτές και δεν θα μένουν αναπάντητες και θέλουμε να γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι μέλη ότι θα είμαστε στο πλευρό τους αν και όποτε μας χρειαστούν.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΆΔΑΣ”

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content