Ημέρα Αργίας για τους Χειριστές Μηχανημάτων τεχνικών έργων ανήμερα του του Αγίου Πνεύματος κι έτσι πραγματοποιήσανε αρτοκλασία στο εκκλησάκι τους….λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω από τις Θερμοπύλες στο όμορφο χωριό της Ανάβρας.

Ένα εκκλησάκι το οποίο έχουνε κατασκευάσει μόνοι τους και βρίσκεται εκεί από το 1973. Πρόκειται για σημείο συνάντησης -κάθε χρόνο- με συναδέρφους τους που καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα. Πιο λιτά φέτος λόγω της όλης κατάστασης με τον κορωνοϊο αλλά με την υπόσχεση και την ελπίδα πως από του χρόνου θα είναι όλοι και πάλι εδώ…

Συναντήθηκαν προκειμένου να προσευχηθούν, να γιορτάσουν και να μιλήσουν για τα προβλήματα του κλάδου, να συναντήσουν παλαιότερους συναδέρφους, συνταξιούχους και μη αλλά και νεότερους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης, όχι όμως τόσο με την παραπάνω ιδιότητα αλλά κυρίως ως ένας καλός φίλος, μιας και συνδέεται με μια άρρηκτη φιλία χρόνων τόσο με τον Πρόεδρο του Σωματείου Κο Δημήτρη Μπρέκη όσο και με άλλα μέλη της Ένωσης Χειριστών. Το παρών έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Στυλίσας Κος Ψάρρης Δημήτριος όντας κι αυτός χειριστής μηχανημάτων ο οποίος μάλιστα είναι χρόνια στην διοίκηση του Σωματείου το οποίο έχει υπηρετήσει με επιτυχία με από διάφορες θέσεις κάθε φορά.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.