Όσο “μπαίνουμε” για τα καλά στο καλοκαίρι, τόσο και αυξάνονται οι κλοπές και οι διαρρήξεις. Αν πονοκεφαλιάζετε για την φύλαξη της προσωπικής σας περιουσίας -κατά την διάρκεια των διακοπών σας- σας έχουμε την λύση!

Στην Karavanas Security διαθέτουμε το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας, προσανατολισμένο στον τρόπο ζωής σας. Θα το επιλέξουμε μαζί, βάσει των προσωπικών σας αναγκών και φυσικά τον προϋπολογισμό σας ώστε να σας καλύπτει από κάθε άποψη.

Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την ασφάλεια που αποζητάτε εσείς και η οικογένειά σας. Θωρακίζοντας το σπίτι σας θα καταφέρετε να εκμηδενίσετε την ανησυχία σας, τόσο όταν βρίσκεστε μακριά από την οικία σας όσο και όταν βρίσκεστε μέσα σε αυτή.

Καλέστε μας τώρα για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας!

-10% ΕΚΠΤΩΣΗ για την τοποθέτηση κάθε νέου συστήματος ασφαλείας.
-15% ΕΚΠΤΩΣΗ με κάθε αναβάθμιση του παλαιού με νέο σύστημα ασφαλείας.

Να σημειώσουμε πως στην Karavanas Security θα βρείτε τελευταίας τεχνολογίας Ελληνικά Συστήματα Ασφαλείας με ΕΓΓΥΗΣΗ 6 ΕΤΩΝ!

  • Επίσης με την τοποθέτηση κάθε συστήματος στον χώρο σας, σας δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης σε Κέντρο Λήψης Σημάτων (ΑΠΟ 5.50€ ανά μήνα) και με δυνατότητα άμεσης επέμβασης όλο το 24ωρο!

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και ενημέρωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310-47276 και 693-6629-523 ή να μας επισκεφθείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο ΣΣ Λιανοκλαδίου (στα 50 μέτρα από το φανάρι προς τον σταθμό των τρένων).

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like