Ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά και με το 3ο τεστ του κρούσματος κορωνοϊου στο χωριό Άγραφα Ευρυτανίας όπως ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο δήμαρχος Αλέξης Καρδαμπίκης.

“ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΤΕΣΤ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΓΡΑΦΑ.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, μετά τη δεύτερη και η τρίτη εξέταση του κρούσματος αποδείχθηκε αρνητική. Ήταν μια υποχρεωτική διαδικασία διαδοχικών εξετάσεων που γίνονται πανελλαδικά σε τέτοιες περιπτώσεις σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τέλος καλό κι αυτό είναι το σημαντικό.
Σε θέματα Δημόσιας Υγείας είναι ευθύνη μας η ενημέρωση των πολιτών, κι αυτό κάνουμε”.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για την 81χρονη γυναίκα που διαγνώστηκε με τον ιό την περασμένη εβδομάδα και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

2 Comments

  1. Τα κρεβάτια είναι άδεια στα νοσοκομεία. Ο COVID-19 κάνει… ηλιοθεραπεία και «παρτάρει» σε βίλες, γελώντας για τους «Κλουζώ» του Μαξίμου.
    Ενώ είναι άδεια τα κρεβάτια στα νοσοκομεία, ο Μητσοτάκης ως ημίτρελη φιγούρα του Μολιέρου ψάχνει να βρει ασθενείς και να τους φορέσει φίμωτρο, να τους μπαγλαρώσει και να τους βάλει στην απομόνωση!
    Έχει αμολήσει ως διασταύρωση ντόπερμαν με ροτβάιλερ τον Χαρδαλιά, ως Ιαβέρη με ανέκφραστο πρόσωπο τον Χρυσοχοΐδη και ως μασκοφορεμένο φάντασμα της όπερας τον Τσιόδρα, προκειμένου με εργαλείο – όπλο τον φόβο να ελέγξει τον πληθυσμό, ενώ δίνει το βάζο με το μέλι στον Ερντογάν.
    Οκτώ διασωληνωμένους έχουμε από την εποχή του Νώε και τα γένια τους έχουν φτάσει πλέον στο πάτωμα!

  2. κάποιος πρέπει να στείλει το μήνυμα στους καθεστωτικούς κομματάρχες… η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί ποινικό αδίκημα … ουδείς εξαιρείται συνεπώς ούτε τα νουδούλικα trollάκια, που κατέχουν δημόσιες θέσεις και αναγκαστικά μισθοδοτούνται από τον φορολογούμενο πολίτη… ποιος τους είπε ότι ατιμωρητί θα εξακολουθήσουν να παίζουν το παιγνιδάκι της μαζικής τρομοκρατίας .. έτσι κε διευθυντά του Νοσοκομείου;

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like