Απίστευτο. Οδηγός στη Θεσσαλονίκη κατάφερε (σχεδόν) να εξαντλήσει τις παραβάσεις του ΚΟΚ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός συνελήφθη στην περιοχή των Πεύκων.
Αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ωστόσο λίγο μετά εντοπίστηκε από τις Αρχές.
Όπως διαπίστωσαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., εκτός από το γεγονός ότι στο πρώτο σήμα είχε καταγραφεί από ραντάρ να τρέχει με 123 χλμ./ώρα σε δρόμο με όριο τα 50, προς έκπληξή τους δεν κατείχε δίπλωμα, καθώς του έχει αφαιρεθεί για προηγούμενες παραβιάσεις, ήταν μεθυσμένος, το όχημα ήταν ανασφάλιστο και δεν έφερε πινακίδες.
Πηγή: iefimerida.gr –







Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.