Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου: Ζημιές σε 15 αυτοκίνητα όταν έσκασε λάστιχο από φορτηγό στους Αγίους Θεοδώρους

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
2 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, έκρυβε παγίδες για τους οδηγούς που κινούνταν στο σημείο, όταν έσκασε λάστιχο από φορτηγό.

Η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου γέμισε περιπολικά τα μεσάνυχτα, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, όταν έσκασε λάστιχο από φορτηγό, μέσα στον αυτοκινητόδρομο. Τα επόμενα λεπτά προκλήθηκαν ζημιές σε περισσότερα από 15 αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους έχασαν τον έλεγχο και τα οχήματα κατέληξαν στις μπάρες και στο προστατευτικό τοιχίο. Δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Οι καθυστερήσεις ήταν μεγάλες μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος και να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, το λάστιχο ενός φορτηγού έσκασε ενώ κινούνταν και τα κομμάτια του σκορπίστηκαν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα διερχόμενοι οδηγοί να πέσουν πάνω τους και έτσι να προκληθούν φθορές στα αυτοκίνητά τους.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής και η Ολυμπία οδός, ώστε να απομακρυνθεί το ελαστικό και να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Στις εικόνες του agioitheodoroi.com, φαίνονται τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο του ατυχήματος, που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σχεδόν μια ώρα μετά, όταν ο δρόμος καθαρίστηκε και άναψε το πράσινο φως από τις αρμόδιες αρχές. Τα αίτια του ατυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.