Εσωπαραταξιακή διαμάχη στο “Λαμία στο Κέντρο”! Τι απαντά ο Στασινός στο άρθρο Πάπουτσα

Lamianow.gr
Lamianow.gr 1 comment
3 Min Read

Φουντώνει η διαμάχη στο εσωτερικό της παράταξης του “Λαμία στο Κέντρο”. Μετά το άρθρο του Νίκου Πάπουτσα για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του “Λαμία στο Κέντρο”, ο επικεφαλής της παράταξης και αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός απαντά στον Νίκο Πάπουτσα, χωρις καν να τον κατονομάζει… Όπως γίνεται αντιληπτό  θα έχουμε ακόμη πολλά επεισόδια. 

H απάντηση του Παναγιώτη Στασινού

Λαϊκισμός  και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων;

Είναι αρκετά περίεργο και ταυτόχρονα οδυνηρό να χρησιμοποιούνται τα ΜΜΕ και όχι τα όργανα των παρατάξεων για να εκφέρονται απόψεις που δημιουργούν το ελάχιστο σύγχυση σε όσους ψηφίζουν και στηρίζουν  έναν αυτοδιοικητικό συνδυασμό.

Επίσης είναι τουλάχιστον άκομψο να επιτίθεται ο επικεφαλής του Πόλις, μιας δημοκρατικής παράταξης, με βαρείς χαρακτηρισμούς σε εμένα προσωπικά και σε όσους έχουμε υποσχεθεί να εργαστούμε για την πόλη μας εδώ και 12 χρόνια χωρίς πολιτικές φιλοδοξίες και κυρίως κομματικές επιδιώξεις.

Είναι επίσης τραγικό για κάποιον που υποτίθεται πως αγαπά την Τοπική Αυτοδιοίκηση να ακυρώνει κάθε προσπάθεια και κάθε έργο το οποίο με τη δίκη του υπογραφή και στήριξη πραγματοποιήθηκε για δυο περίπου χρόνια.

Αντί όλων των παραπάνω  θα περίμενα συζήτηση για τα μεγάλα θέματα όπου υπάρχει διαφοροποίηση απόψεων και πρακτικών αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις στις οποίες θα επιδιώξουμε την επίλυσή τους και όχι περιστασιακές κραυγές, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Και επιτέλους, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς ζητάμε ως άτομα και ως συνδυασμός από την συμμετοχή μας στην Αυτοδιοίκηση και στο Δήμο Λαμιέων γενικότερα.

Εξυπηρετούμε κομματικές επιδιώξεις;

Μήπως προσωπικές φιλοδοξίες;

Ή  εργαζόμαστε, καταθέτουμε προτάσεις και αξιοποιούμε τις θέσεις που κατέχουμε υπηρετώντας τον πολίτη και τιμώντας τις πολιτικές προοδευτικές ιδεολογίες μας, τις οποίες προσπαθούμε να εφαρμόσουμε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας;

Νομίζω πως απαντήσεις στα παραπάνω θα δώσει μόνο η Γενική Συνέλευση του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο, η οποία ως κυρίαρχο όργανο θα αποφασίσει και για το μέλλον της αυτοδιοικητικής μας πορείας τα επόμενα δυο χρόνια.

Παναγιώτης Στασινός

Επικεφαλής του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο

 

Το άρθρο του Νίκου Πάπουτσα

Του Νίκου Πάπουτσα / Πού είναι η Λαμία στο κέντρο; – Lamianow.gr

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment
  • Εγώ είχα αντιληφθεί τον Δημοτικό *Σχηματισμό* σας, μια πολιτική δημοτική *ΦΟΥΣΚΑ*, η οποία με τον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, *κάθισε* επιτέλους σε καρέκλα *εξουσίας* στο ΔΗΜΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *