Ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του, Ρομπέρτο Ασίς, είναι πλέον ελεύθεροι. Το δικαστήριο στην Παραγουάη έκανε δεκτό το αίτημά τους να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και αφού καταβάλουν ένα σημαντικό ποσό ως αποζημίωση.

Αμφότεροι είχαν συλληφθεί προ πέντε μηνών κατά την είσοδό τους στην Παραγουάη για χρήση πλαστού διαβατηρίου. Αρχικά φυλακίστηκαν για έναν μήνα, ενώ στη συνέχεια κατέβαλαν εγγύηση και τέθηκαν υπό περιορισμό σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ασουνσιόν.

Τα δύο αδέρφια, που αντιμετώπιζαν ποινή φυλάκισης ως και πέντε ετών, θα αναχωρήσουν εντός της ημέρας από την Παραγουάη για να επιστρέψουν στη Βραζιλία. Θα κληθούν να πληρώσουν ο μεν 40χρονος παλαίμαχος άσος 90.000 και ο αδερφός και ατζέντης του 110.000 δολάρια. Ο Ρομπέρτο Ασίς συμφώνησε πως θα έχει ποινικό μητρώο στην Παραγουάη, σε αντίθεση με τον Ροναλντίνιο, που θα είναι «καθαρός». Επίσης ο πρώτος έχει απαγόρευση εξόδου από τη Βραζιλία για δύο χρόνια και οφείλει να παρουσιάζεται ανά τέσσερις μήνες ενώπιον δικαστή, κάτι που δεν ισχύει για τον «Ρόνι».

πηγή: Sport-FM

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like