Αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ για το «τριφύλλι»
Στην οικογένειά του επιστρέφει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Αργεντινός άλλοτε ποδοσφαιριστής και προπονητής του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ για το «τριφύλλι», με έμφαση στην αγορά της Λατινικής Αμερικής που γνωρίζει άριστα.
Ο Ρότσα υπηρέτησε τους «πράσινους» ως ποδοσφαιριστής από το 1979 μέχρι 1989 (κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ), ενώ στη συνέχεια διετέλεσε προπονητής της ομάδας σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις: τη διετία 1994-1996 (κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ), το 1999 και το 2012, ενώ πέρασε και από τον πάγκο της ομάδας Κ20 του συλλόγου.
Στα της προπόνησης, Μάρκους Μπεργκ και Μλάντεν Πέτριτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πρόγραμμα φυσικής κατάστασης έκανε ο Νάνο. Την Τετάρτη οι «πράσινοι» θα έχουν ρεπό.
Πηγή: sport-fm.gr













Σάκκαρη σε Μητσοτάκη μετά την 2η θέση στο WTA 250 Athens Open : «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα» (video)10 σχόλια3


Δημοσκόπηση Interview για το Politic: Στο 26,8% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,8% – Εξελέγη αλλά δεν πείθει η Ρένα Δούρου4 σχόλια9













