Ελλάδα… όπως με Βοσνία και το βλέμμα στο μέλλον

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
2 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Να αφήσει οριστικά πίσω τον κακό της εαυτό και να εμφανίσει εικόνα ανάλογη με αυτή που έδειξε κόντρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη θέλει η Εθνική στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Αρμενία (19:00, Cosmote Sport 2, OPEN TV, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ επιθυμεί να επιβεβαιώσουν οι παίκτες του πως η εμφάνιση στον προηγούμενο παιχνίδι δεν αποτελεί «πυροτέχνημα», αλλά την προσπάθεια που γίνεται για χτίσιμο μιας ομάδας που θα έχει διάρκεια. Με δεδομένο, άλλωστε, ότι ο στόχος της πρόκρισης μέσω των προκριματικών έχει χαθεί, οι διεθνείς θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν απελευθερωμένα, στοχεύοντας στη συγκέντρωση βαθμών στην κατάταξη της UEFA, που θα βοηθήσει στις επόμενες διοργανώσεις.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής τους ζήτησε να παίξουν επιθετικά κυρίως από τις δύο πτέρυγες και να επιβάλουν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, αποφεύγοντας τα εύκολα λάθη που θα δώσουν δικαίωμα στην Αρμενία να κάνει το παιχνίδι της.

Σε ό,τι έχει δείξει σχετικά με την 11άδα που θα παρατάξει, θα διατηρηθεί το 4-2-3-1 του παιχνιδιού με τη Βοσνία. Κάτω από τα δοκάρια θα επιλέξει ανάμεσα σε Μπάρκα ή Βλαχοδήμο, με Μπακάκη δεξιά και Γιαννούλη αριστερά στην άμυνα, ενώ στα στόπερ αναμένονται οι Χατζηδιάκος και Σταφυλίδης.

Αμυντικά χαφ οι Κουρμπέλης και Μπουχαλάκης, τη μεσοεπιθετική τριάδα οι Μπακασέτας, Μασούρας και Λημνιός ή Μάνταλος, με τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης.

sportfm.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.