Διαμαρτυρία στο κέντρο της Λαμίας αναφορικά με το θέμα της Μαυρομαντήλας προετοιμάζει η “Οργανωτική Επιτροπή Αγώνα για την Μαυρομαντήλα” την ερχόμενη Τετάρτη 29/01/2020.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση

Την Τετάρτη 29/1 στις 11:00 καλούμε τους συμπολίτες μας, στην πλατεία Πάρκου, για να δώσουμε το βροντερό παρόν στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της πόλης μας για ένα θέμα που αφορά όλους μας. Ενωμένοι, με μια φωνή να φωνάξουμε, ΟΧΙ σε οποιαδήποτε μορφή hot spot στην πόλη μας
ΟΧΙ στην υποβάθμιση του τόπου μας.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

6 Comments

 1. Όλη η Λαμία πρέπει να είναι εκεί.Όσοι μπορούν τουλάχιστον και δεν έχουν δουλειά,όχι μόνο οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης.Και για να λέμε και την αλήθεια,πρέπει να αντιδράσουμε και για το άλλο μεγάλο θέμα που ταλαιπωρεί την πόλη μας,τους γύφτους και τα πρεζάκια που μαζεύονται στην Πλατεία Πάρκου και κάνουν ότι τους κατέβει.

 2. ΟΧΙ
  ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΗΛΑ
  ΑΝΕΡΓΟΥΣ στη Λαμία ……ΕΧΟΥΜΕ…..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ…..!!!
  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ Λαμία……. ΕΧΟΥΜΕ ……ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ….!!!
  ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ……ως Λαμιώτες…. κάνουμε το χρέος μας στην πατρίδα και στους Έλληνες …………

  ΤΕΤΑΡΤΗ 29/1/2020 , ΩΡΑ 11:00, ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ

  1. ΟΧΙ στα φασιστοειδή, τους αμόρφωτους βλάχους, τους ελλαδέμπορες, στους δημοσιαγράφους από τα Lidl, τις σελίδες της κακιάς ώρας που δεν δημοσιεύουν σχόλια… ΝΑΙ στην αλληλεγγύη, τον ανθρωπισμό, τη Χριστιανική αγάπη…

   1. ΑΝΤΕ ΞΚΑΤΟΥΡΑ ΡΕ

   2. Ού ρε αλληλέγγυε της τσέπης.
    Που θες και Χριστιανική Αγάπη,οι λάθρο που θα σε σφάζουν στο γόνατο και θα πηδάνε ως και τις γίδες δεν ξέρουν από Χριστιανική Αγάπη μόνο μίσος για τους αλλόθρησκους όπως μας λένε.
    Άντε πάνε δες τι παίζει σε Γαλλία σε τι μπελάδες έχουν μπει χρόνια τώρα που έχουν μαζέψει εκεί όλη την Β.Αφρικη…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like