Άκρως καλοκαιρινή, με άρωμα Αιγαίου, η σημερινή συνταγή της ημέρας…
Υλικά
8 παξιμάδια
200 γρ. κοπανιστή Μυκόνου
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι
8 ελιές Καλαμών
1 κουταλιά ρίγανη
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Κόβουμε τη ντομάτα σε μικρά καρεδάκια, βγάζοντας τα πολλά σπόρια και τα πολλά υγρά.
- Ανακατεύουμε την ντομάτα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο.
- Απλώνουμε σε κάθε παξιμάδι λίγο από το μείγμα της ντομάτας και βάζουμε από πάνω δύο κουταλιές κοπανιστή.
- Σερβίρουμε γαρνίροντας με μία ελιά και φρεσκοτριμμένη ρίγανη.