Αιγαιοπελαγίτικη μπρουσκέτα με ντομάτα και κοπανιστή Μυκόνου

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Άκρως καλοκαιρινή, με άρωμα Αιγαίου, η σημερινή συνταγή της ημέρας…

-Advertisement-

Υλικά

=Advertisement=

8 παξιμάδια
200 γρ. κοπανιστή Μυκόνου
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι
8 ελιές Καλαμών
1 κουταλιά ρίγανη
4 κουταλιές ελαιόλαδο

-Advertisement-

Εκτέλεση

- Advertisement -
  • Κόβουμε τη ντομάτα σε μικρά καρεδάκια, βγάζοντας τα πολλά σπόρια και τα πολλά υγρά.
  • Ανακατεύουμε την ντομάτα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο.
  • Απλώνουμε σε κάθε παξιμάδι λίγο από το μείγμα της ντομάτας και βάζουμε από πάνω δύο κουταλιές κοπανιστή.
  • Σερβίρουμε γαρνίροντας με μία ελιά και φρεσκοτριμμένη ρίγανη.
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *