Εύκολα αλμυρά muffins με τυρί και ζαμπόν

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
1 Min Read

Υλικά

-Advertisement-

2 αυγά

1 γιαούρτι στραγγιστό

100 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

- Advertisement -

3 κουταλιές της σούπας λάδι

75 γραμμάρια τυρί τριμμένο (ρεγκάτο, γραβιέρα, κασέρι, κεφαλογραβιέρα κτλ)

100 γραμμάρια ζαμπόν σε κυβάκια

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γιαούρτι

Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το λάδι και στη συνέχεια το αλεύρι

Αλατοπιπερώνουμε και τέλος προσθέτουμε το τυρί και το ζαμπόν

Βουτυρώνουμε τα φορμάκια, ή τη φόρμα για muffins και τις γεμίζουμε με το μείγμα

Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά και μέχρι να πάρουν χρώμα.

 

 

πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *