Η σορός της 6χρονης εντοπίστηκε σε κάδο απορριμάτων στην Αγία Βαρβάρα με τον 61χρονο πατέρα να ομολογεί: «Άρχισε να κλαίει και της έκλεισα το στόμα για να μην ξυπνήσει το άλλο παιδί. Ξαφνικά το παιδί έχασε τις αισθήσεις του. Προσπάθησα να το επαναφέρω δεν ήξερα τι να κάνω, θόλωσα».

Το κοριτσάκι είχε κινητικά προβλήματα και ο 61χρονος δεν μπορούσε να το δεχτεί, σύμφωνα με το STAR.

«Ήθελα να την αντικρίσει άλλη μία φορά, ήθελα να με κοιτάξει στα μάτια και εγώ και να μου πει γιατί το παιδί μου στα σκουπίδια. Δεν ήταν δίκαιο, δεν ήταν, δεν ήταν. Δεν άξιζε τέτοια μοίρα στο παιδάκι μου. Γι αυτό και ήθελα εκείνη την ώρα να το δει, να δει τι έκανε. Αλλά δυστυχώς το παιδάκι δεν ξανάρχεται τώρα. Τουλάχιστον πήρε αυτό που του άξιζε. Ακόμα είμαι σοκαρισμένη, είμαι συγκλονισμένη», δηλώνει η μητέρα της 6χρονης.

Ο πατέρας είχε δηλώσει την εξαφάνιση της Στέλλας στο Χαμόγελο του Παιδιού

Ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός είχε καταθέσει στο δικαστήριο: «Το μοιραίο βράδυ η Στέλλα δεν ήθελε να κάνει μπάνιο. Άρχισε να με χτυπά με τα χέρια της στην κοιλιά. Όπως με χτυπούσε, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα το χέρι μου και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα. Είδα ότι δεν ανέπνεε και τρομοκρατήθηκα. Βρήκα τρεις μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Κατέβηκα στο δρόμο και πέταξα τις σακούλες σε ένα κάδο».

kados

«Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε το έργο της Δικαιοσύνης. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να κυκλοφορούν στην κοινωνία», δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας της Στέλλας και τονίζει πως «φρόντισε τη μέρα που ήταν μέσα στο κρατητήριο να αποσπάσει όλα τα χρήματα και περιουσιακά στοιχεία από τους κοινούς λογαριασμούς της συζύγου του». Μετά από προσφυγή στα δικαστήρια η σύζυγος κατάφερε να πάρει κάποια χρήματα προκειμένου να μεγαλώσει το άλλο παιδί της οικογένειας.

reader