Δροσερό γλυκό γιαουρτιού με ροδάκινα

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
1 Min Read

Υλικά

-Advertisement-

Γιαούρτι 800 γρ
Κομπόστα ροδάκινο 1 κουτί ή φρούτα της αρεσκείας μας
Φρουί Ζελέ 2 φακελάκια ροδάκινο
Νερό 2 ποτήρια του νερού

Οδηγίες

Σε μπολ βάζουμε το στραγγισμένο γιαούρτι. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα από την κομπόστα και κρατάμε το ζουμί.

- Advertisement -

Διαλύουμε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μόνο που βάζουμε 2 ποτήρια νερό συν 1 ποτήρι με το ζουμί της κομπόστας.

Το προσθέτουμε στο γιαούρτι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί , φρούτα, γιαούρτι και ζελέ κι αδειάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα, πυρέξ ή σε μπολ.

Το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει. Έτοιμο να το σερβίρουμε μετά από το γεύμα μας, να μας δροσίσει.

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *