Δήμος Λαμιέων : Που θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 μήνες ago Add a Comment
Updated 2022/06/17 at 2:49 ΜΜ
2 Min Read
1 1

Το Σάββατο 18-6-2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 07:00 έως 15:00 στο ΔΔ Κόμμα και πέριξ του κόμβου του Ε65 στο Κόμμα.

Επίσης, θα γίνουν 30λεπτες διακοπές ρεύματος στις 07:00 και στις 15:00 στο νότιο τμήμα του ΔΔ Ν. Άμπλιανης (ΤΕΙ Λαμίας, Αστυνομία) και στα ΔΔ Παυλιανής, Οίτης, Μοσχοχωρίου, Άνω Βαρδατών, Ηράκλειας, Ελευθεροχωρίου, Σκαμνού, Δαμάστας για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Την Κυριακή 19-6-2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 08:00 έως 15:00 στη Λαμία σε τμήματα των οδών Αθηνών (ανατολικά της Αστυνομίας), Μπουμπουλίνας, Δεληγιάννη, Μεγ. Αλεξάνδρου τέρμα, Λασκαράτου, φανάρι Αστυνομίας επί Αθηνών.

Επίσης, θα γίνουν 10λεπτες διακοπές ρεύματος στις 09:00 και στις 12:00 στον παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Λαμίας – Θεσ/νίκης από το ύψος της Αγ.Παρασκευής έως το εργοστάσιο της ΑΚΜΗ,καθώς και στην περιοχή ανατολικά της Μεγ. Βρύσης, Ροδίτσας, αρδευτικών Ανθήλης (ορυζώνες) για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης. Την Δευτέρα 20-6-2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 09:00 έως 11:00 στο ΔΔ Αγ. Μαρίνας.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν

απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content