0

Σας ενημερώνουμε, ότι αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες καταγραφής πωλητών λαϊκών αγορών του Δήμου Λαμιέων, οι οποίοι περιλαμβάνουν τους πωλητές που ήδη συμμετέχουν στις λαϊκές αγορές του Δήμου μας, στο πλαίσιο της διαδικασίας οριστικής απόδοσης θέσεων σε αυτούς.

Η ανάρτηση περιλαμβάνει ονομαστικούς πίνακες καταγραφής πωλητών στις  λαϊκές αγορές της Δευτέρας (Παγκράτι), Τρίτης (οδός Σμύρνης) Τετάρτης (στάση «Μποβιάτσου» και Καλύβια), Πέμπτης (οδός Αγ. Βαρβάρας), Παρασκευής (Γαλανέικα) και Σαββάτου (κεντρική).

Όσοι πωλητές λαϊκών αγορών συμμετέχουν ήδη σε λαϊκές αγορές του Δήμου Λαμιέων, αλλά δεν έχουν καταγραφεί και δεν συμπεριλαμβάνονται στις ανωτέρω αναφερόμενες καταστάσεις, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης μέχρι και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Η ένσταση μπορεί να υποβληθεί στο Γραφείο Πρωτοκόλου του Δήμου Λαμιέων (ισόγειο Δημαρχείου, οδός Φλέμινγκ & ερ. Σταυρού) αυτοπροσώπως από τον πωλητή ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του.

Την ανακοίνωση και τους πίνακες καταγραφής μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου (lamia.gr) (https://www.lamia.gr/el/nea_deltia/anartisi-prosorinon-pinakon-katagrafis-politon-laikon)

 

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Κορωνοϊός: «Χτύπησε» την κινεζική αγορά της Θεσσαλονίκης

Previous article

Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like