Κρατούμενοι της πτέρυγας Δ2 των φυλακών Δομοκού δημοσίευσαν κείμενο σε αλληλεγγύη στον αγώνα του απεργού πείνας των Προσφυγικών, Αριστοτέλη Χατζή. Το κείμενο υπογράφουν ο Άκης Δημακόπουλος, ο Βασίλης Γκόνης, ο Δημήτρης Κουφοντίνας και ο Νίκος Μαζιώτης.
Αναλυτικά το κείμενο:
«Εμείς ο 4 πολιτικοί κρατούμενοι της πτέρυγας Δ2 των φυλακών Δομοκού εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον σύντροφο Αρίστο Χατζή από την κοινότητα των Προσφυγικών της λεωφόρου Αλεξάνδρας που κάνει εδώ και 139 μέρες απεργία πείνας για να μην περάσουν τα σχέδια της Περιφέρειας και του Κράτους για την καταστολή της Κοινότητας των Προσφυγικών. Η ζωή του συντρόφου απεργού πείνας βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Να μην αφήσουμε σήμερα να υπάρξει ο πρώτος νεκρός απεργός πείνας στην Ελλάδα.
Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Αρίστο Χατζή και στην επίσης απεργό πείνας συντρόφισσα Suzon Doppagne που κάνει απεργία πείνας εδώ και 53 ημέρες.
Νίκη στον αγώνα της Κοινότητας των Προσφυγικών.
Άκης Δημακόπουλος
Βασίλης Γκόνης
Δημήτρης Κουφοντίνας
Νίκος Μαζιώτης
































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.