Σε τέσσερις κατηγορουμένους δηλώνει το δημόσιο παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας με συνηγόρους του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Ειδικότερα θα δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας κατά των Βασίλειου Σαμαρά (σταθμάρχης), Δημήτριου Νικολάου (επιθεωρητής Διοίκησης του ΟΣΕ στη Λάρισα), Παναγιώτη Χαμηλού (σταθμάρχης) και Κωνσταντίνου Παυλόπουλου (σταθμάρχης).
«Προς αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που αποδίδεται στη συγκεκριμένη πράξη», τόνισε η συνήγορος. «Το παρών αίτημα αφορά άσκηση παράστασης αφορά την ηθική βλάβη που υπέστη το Δημόσιο, τη σοβαρή απαξίωση του σιδηροδρομικού συστήματος», τόνισε, μεταξύ άλλων.
«Προκύπτει ότι οι κατηγορούμενοι τεκμηριώνεται βλάβη του ελληνικού δημοσίου», υπογράμμισε.
Τα παραπάνω προκάλεσαν αντιδράσεις από πλευράς συνηγόρων των συγγενών θυμάτων που φώναζαν πως «είναι πρόκληση», ενώ από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως «δηλώθηκε για πρώτη φορά δήλωση παράστασης της κατηγορίας με τρόπο προκλητικό για τους τέσσερις πρώτους κατηγορουμένους… η πλευρά των συνηγόρων και των συγγενών απέναντι σε αυτό έχουν δικαίωμα και καθήκον να αντιδράσουν. Αποτελεί χονδροειδή λαθροχειρία».
Να σημειωθεί πως νωρίτερα η πρόεδρος της έδρας έκανε γνωστό πως «η επόμενη δικάσιμος θα είναι πολύ μακριά καθώς θα γίνουν εκτεταμένες ρυθμίσεις στην αίθουσα».
onlarissa.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.




























