Δικαιώθηκε η ΑΕΛ – “Η σημερινή μας νίκη μεγαλύτερη και από την παραμονή!”

3086711

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή της ΑΕΛ για την υπόθεση της ανάκλησης των 11 δελτίων.
Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε ομόφωνα και κατ’ ουσίαν την από 10.02.2021 έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της υπ’ αριθ. 408/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών ΕΠΟ. Απέρριψε ομόφωνα κατ’ ουσίαν την από 16.02.2021 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Λαμία υπέρ της ΕΠΟ και κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ΕΠΟ αναφέρει στην ανακοίνωση της:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση. Δέχτηκε ομόφωνα και κατ’ ουσίαν την από 10.02.2021 έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της υπ’ αριθ. 408/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών ΕΠΟ. Απέρριψε ομόφωνα κατ’ ουσίαν την από 16.02.2021 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Λαμία υπέρ της ΕΠΟ και κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Τι θα γίνει από εδώ και στο εξής;

Η ΑΕΛ θα πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση και θα πάει στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League που την έχει καλέσει σε απολογία ως υπαίτια για τη μη διεξαγωγή του αγώνα, και έχει δώσει αναβολή στην υπόθεση και θα ζητήσει τη διεξαγωγή του αγώνα, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο. Οι “βυσσινί” θα επικαλεστούν την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που έκρινε μη νόμιμη την απόφαση της Επιτροπής για τα δελτία.

 

H ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο, με τριμελή σύνθεση, Πρόεδρος ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Φώσκολος και μέλη οι κ.κ. Σιδέρης και Ερωτοκρίτου, έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της κατάπτυστης ουσιαστικά και νομικά απόφασης της Ε.Ι.Μ. της Ε.Π.Ο., που εισηγήθηκε ο εκτελεστικός γραμματέας της Ε.Π.Ο. Αλέξης Δέδες, πρώην υπάλληλος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και τα υποχείρια του Γιάννη Παπαδόπουλου (είναι γνωστό το πώς εκλέχθηκαν ως πρόεδροι των ενώσεών τους και αυτό ερευνάται από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο., η οποία απαρτίζεται από Τακτικούς Δικαστές), Διακοφώτης της Δωδεκανήσου και Γιαρένης της Ανατολικής Αττικής, και εξαφάνισε την απόφαση της Ε.Ι.Μ. που για να ωφελήσει τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, συνεργάτη και φίλο επί χρόνια του Γιάννη Παπαδόπουλου και την ιστορική ομάδα της Λαμίας, που τόσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το γήπεδο παράγκα και τον αγωνιστικό χώρο βούρκο και λάσπη, συνεδρίασε τρείς ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ στις 6/2/2021 και έβγαλε την παράνομη, κατάπτυστη απόφασή της, μία ώρα πριν τον αγώνα, χωρίς ποτέ να μας καλέσει να συμμετάσχουμε στην διαδικασία και χωρίς ποτέ να μας την κοινοποιήσει νομίμως, παρασύροντας τον έντιμο διαιτητή κ. Κουτσιαύτη και τον κορυφαίο Ευρωπαίο διαιτητή κ. Κλάτενμπεργκ να μην διεξάγουν τον αγώνα παρά το ότι η ΑΕΛ παρατάχθηκε κανονικά στο γήπεδο με 20 ποδοσφαιριστές.

Η σημερινή μας δικαίωση για μας είναι μεγαλύτερη ακόμα και από την παραμονή μας στην κατηγορία, γιατί μόνοι μας και έχοντας απέναντί μας, ενωμένους ξεδιάντροπα, χωρίς να κρατούν τα προσχήματα, σαν μια γροθιά τους έμμισθους νομικούς συμβούλους της Ε.Π.Ο. με 7.000,00€ το μήνα Μπάρτζη και Σαράκη και τους κοινούς νομικούς συμβούλους της ΑΕΚ και της Λαμίας, το γνωστό από τα στημένα παιχνίδια της συμμορίας του Θωμά Μητρόπουλου το 2002, μεσάζοντα της παράγκας Αργύρη Λίβα «Αργύρη πόσο κάνει η 2η θέση;» και τον γνωστό Χάρη Γρηγορίου που συνοδεύει τον Γιάννη Παπαδόπουλο και αυτούς που τον συνοδεύουν στις εκλογές των ενώσεων σε όλη την Ελλάδα, διασύραμε όλη αυτή την εγκληματική οργάνωση του παρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού με αυτή την απόφαση κανείς πλέον δεν δικαιολογείται ότι δήθεν δεν γνωρίζει ότι η Ε.Π.Ο. είναι υποχείριο στις διαθέσεις των εγκληματιών του παρασκηνίου του ποδοσφαίρου και να κλείνει τα μάτια.

Η ΑΕΛ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την οποία θα κοινοποιήσει στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, αλλά και στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου τα θεσμικά όργανα του Κράτους να ενεργήσουν τα δέοντα.

Όταν βλέπεις και ακούς τους νομικούς συμβούλους της Ε.Π.Ο. να γίνονται υποχείρια των κακοποιών του ποδοσφαίρου και να κακοποιούν με τις τοποθετήσεις τους, τους νόμους και τους κανονισμούς της FIFA και της Ε.Π.Ο., καταλαβαίνεις ότι η Ε.Π.Ο. είναι πλέον στο τελευταίο στάδιο ηθικής και δικαίου και ότι είναι υποχείριο της νέας εγκληματικής οργάνωσης που καταστρέφει το ποδόσφαιρο και τις έντιμες και ιστορικές ομάδες, αφήνοντας επί χρόνια στην Super League ομάδες με στάδια παράγκες, χωρίς οπαδούς και ερευνώμενες για στημένους αγώνες, καταστρέφοντας, τον οποιοδήποτε αναδεικνύει αυτή την ποδοσφαιρική δυσωδία και βρωμιά.

Την νομική υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΛ είχε, απέναντι σε όλους αυτούς, ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας με τον συνεργάτη του κ. Κωνσταντίνο Συνοδινό.

Υ.Γ. Τον 24ο αγώνα Λαμίας-Παναιτωλικού και ΑΕΛ διαιτητεύει, δυστυχώς, ένας από το γνωστό δίδυμο Παπαδόπουλου – Ζαχαριάδη στην Ριζούπολη.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
2 Comments
  • ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ Ο Κ.Α.Π., ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΕΓΛΕΙΨΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΑΝ; ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗ; Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΛΙΝΩΔΙΕΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΑΕΛ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ; ΙΣΩΣ ??????

  • Σε μια υποθετική περίπτωση αν υπήρχε ένα αντίστοιχο περιστατικό σε πολιτικό δικαστήριο με ακάλυπτη επιταγή ενός τυχαίου πολίτη η απόφαση θα ήταν η ίδια; Δηλαδή καμία ποινή; Αθώωση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *