Το Lamianow.gr, το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΠΕΔΟ ( Αβέρωφ 5) και οι εκδόσεις KEY BOOKS με αφορμή την παρουσίαση και ομιλία του Στέφανου Ξενάκη για το βιβλίο του  “ΤΟ ΔΩΡΟ” στον χώρο του βιβλιοπωλείου “ΕΠΙΠΕΔΟ”, την Δευτέρα 11/11/2019 και ώρα 20:00 , κάνει δώρο σε δύο τυχερούς από ένα αντίτυπο των βιβλιών του.


-ΒΙΒΛΙΟ ΝΟ1-ΝΙΚΗΤΗΣ 1ος

“Το Δώρο”
Συγγραφέας : Στέφανος Ξενάκης  

Κάθε μέρα είναι ένα Δώρο. Να το ανοίγεις. Μην το πετάς. Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο. Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς. TO ΔΩΡΟ εκτυλίσσεται μέσα από μια σειρά καθημερινών ιστοριών, μια σειρά θαυμάτων που συμβαίνουν σε όλους μας. Αυτά που συχνά τα προσπερνάμε. Διαβάζοντας τη μία ιστορία μετά την άλλη, αργά αλλά σταθερά, θα βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο, θα αναμετρηθείς με τις αποφάσεις που έχεις πάρει, με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι, με τον τρόπο με τον οποίο ζεις. Και δεν θα ξεχάσεις ούτε στιγμή ότι η ζωή η ίδια είναι Δώρο.


-ΒΙΒΛΙΟ ΝΟ2-ΝΙΚΗΤΗΣ 2ος

“Κάπταιν”
Συγγραφέας : Στέφανος Ξενάκης

Μπαμπάς είναι αυτός που ξυπνάει στις τρεις το πρωί να σου φέρει νερό όταν διψάς.
Μπαμπάς είναι αυτός που κάνει ατέλειωτες κωλοτούμπες σε σένα και τους κολλητούς σου.
Μπαμπάς είναι αυτός που περιμένει τα νέα σου σαν τρελός, αλλά ποτέ δεν θα σ’ το πει.
Μπαμπάς είναι αυτός που η μυρωδιά του είναι η πιο μαγική, αλλά κι η πιο διακριτική στον κόσμο ολόκληρο.
Μπαμπάς είναι αυτός που κόβει τη βασιλόπιτα την πρώτη μέρα του χρόνου.
Μπαμπάς είναι αυτός που κάνει τα δύσκολα  να φαίνονται εύκολα. Μπαμπάς είναι αυτός που όταν τον χάσεις,  χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.

Διαβάζοντας τον ΚΑΠΤΑΙΝ θα νιώσεις ένα σεισμό μέσα σου. Ένα σεισμό που ίσως σε κάνει να αναθεωρήσεις τη σχέση με τους δικούς σου γονείς, είτε ζουν είτε όχι. Σίγουρα όμως θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τη σχέση με τον γονιό που έχεις μέσα σου. Βλέπεις, όταν έρθει η ώρα να την κάνεις, μόνο θύμησες, μυρωδιές κι αγκαλιές θα αφήσεις πίσω. Κι αγάπη. Μπόλικη αγάπη.Όροι διαγωνισμού

*Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την κλήρωση, είναι απόρρητα και δεν θα χρησιμοποιηθούν ούτε από το LamiaNOW ούτε από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο/εταιρεία.
*Οι διπλές συμμετοχές με το ίδιο ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο θα διαγράφονται.
*Οι τυχεροί αναγνώστες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τοLamiaNOW, σημειώστε οπωσδήποτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σας ειδοποιήσουμε εφόσον κερδίσετε.
*Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου (09/11) και οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από το LamiaNOW για το πως θα παραλάβουν τα βιβλία. 


Μείνετε ενημερωμένοι για εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και διαγωνισμούς κάνοντας like στη σελίδα μας στο facebook  https://www.facebook.com/epipedobooks/ Καθώς και στη σελίδα μας στο instagram epipedo_lamia
ΕΠΙΠΕΔΟ Αβέρωφ 5 Λαμία   τηλ. 2231053201

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like