Δεν υπάρχει λόγος να πετάξετε τις θρεπτικές και γεμάτες πρωτεΐνη χρυσοκίτρινες σφαίρες στα σκουπίδια.
Χρησιμοποιήσατε σε κάποια συνταγή μόνο ασπράδια αυγών και σας περίσσεψαν αρκετοί κρόκοι; Κανένα πρόβλημα!
Σύμφωνα με τον Pastry Chef Δημήτρη Μακρυνιώτη, βάλτε τους κρόκους σε δοχείο, προσθέστε 1 κουταλάκι ζάχαρη ή 1 κουταλάκι αλάτι για κάθε 6 κρόκους, ανακατέψτε πολύ ελαφρά, κλείστε το δοχείο αεροστεγώς και τοποθετήστε το στην κατάψυξη.
Χρησιμοποιήστε τους κρόκους που περιέχουν ζάχαρη για την παρασκευή γλυκισμάτων που θέλουν ψήσιμο, ενώ αυτούς με το αλάτι σε σάλτσες που απαιτούν αυγό για να δέσουν.
thessnews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.