Χρηστίδης: «Χρειάζονται μέτρα και κυρώσεις» για την Αγιά Σοφιά

Νewsroom
Updated 2020/07/13 at 11:08 ΠΜ
1 Min Read

“Μιλάμε για ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς” υπενθύμισε αναφορικά με την απόφαση του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, “χρειάζονται μέτρα και κυρώσεις” τόνισε ο κ. Χρηστίδης και υπογράμμισε ότι “το ζήτημα είναι να υλοποιηθούν κιόλας”. “Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο κ. Ερντογάν αντιδρά τόσο έντονα” επισήμανε ο ίδιος, εστιάζοντας στην ανάγκη επίδειξης αντανακλαστικών από ελληνικής πλευράς.

Ερωτηθείς για τη διαφοροποίηση των κ. Παπανδρέου και Καστανίδη στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες υπαίθριες συγκεντρώσεις, “προφανώς το ΠΑΣΟΚ – γνωρίζετε πολύ καλά- δεν μπορεί να κρύβει τα θέματά του κάτω από το χαλί, όπως προσπαθούν να κάνουν άλλα κόμματα” απάντησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε πως “κανείς δεν δικαιούται να θολώνει το μήνυμα της αυτονομίας της παράταξης” και παρέπεμψε στην ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την περασμένη Παρασκευή ότι “όποιος επιδιώξει να το ξανακάνει, θέτει τον εαυτό του εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας”.

πηγή: protothema.gr

Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content